+385 (0)1 6609 609

Cijena prehrane

Naslovnica >Dodatne informacije >Cijena prehrane

Školske obroke u našoj kuhinji svakodnevno kuha profesionalna kuharica, Tina Petravić uz pomoć Katarine Vrabec, pomoćne kuharice. Trudimo se stvoriti jela koja odgovaraju različitim uzrastima i ukusima.

Osoblje iz dana u dan priprema razne juhe, kruh i predjela, a sve to uključuje vegansku ili vegetarijansku opciju, kao i svježu salatu, te sezonsko voće. Svi pekarski proizvodi kao što su kruh, kiflice, tijesto za pizzu i kolači proizvode se u školskoj kuhinji, bez upotrebe aditiva.

Cijene i dodatne informacije o obrocima

  • Doručak povremeno: 1,10 EUR / Doručak na pretplatu: 0,80 EUR
  • Ručak povremeno: 2,40 EUR / Ručak na pretplatu: 2,00 EUR

Petkom se šalje jelovnik za nadolazeći tjedan, tada se može provjeriti što dijete želi jesti i odlučiti hoće li jesti školsku hranu ili će roditelj od kuće poslati hranu za dijete.

U nižim razredima učiteljica zapisuje kada i koje obroke dijete jede svakoga dana te se na temelju evidencije formiraju računi.

U višim razredima učenici sami zapisuju na listu obroke koje će konzumirati. U slučaju da dijete nije na pretplati na temelju tih lista formiraju se računi.

Pretplata nije obavezna i može se mijenjati tijekom godine. Možete izabrati jednu od kombinacija:

  • Ako učenik jede u školi povremeno: Uz račun za mjesečnu školarinu biti će i stavka prehrana, koja je u ovom slučaju zbroj svih obroka koje je dijete konzumiralo u prethodnom mjesecu.
  • Ako je učenik na pretplati za doručak: na računu za tekući mjesec će biti naplaćena pretplata za doručak, a eventualni dodatni obroci ručka će biti uključeni u računu za sljedeći mjesec.
  • Ako je učenik na pretplati za ručak: na računu za tekući mjesec će biti naplaćena pretplata za ručak, a eventualni dodatni obroci doručka će biti uključeni u račun za sljedeći mjesec.
  • Ako je učenik na pretplati za doručak i ručak – na računu za školarinu za tekući mjesec biti će uključena i pretplata za doručak i ručak.
  • Ako je dijete na pretplati, a ne pohađa nastavu (bolest, putovanje i sl.) molimo roditelje da e-mailom u Tajništvo jave da učenik neće dolaziti u školu određen broj dana te će u tom slučaju račun za pretplatu za sljedeći mjesec biti umanjen za broj dana koji je učenik izostao.
Mi koristimo cookie kako bismo pružili visoku kvalitetu korisničkog iskustva našim korisnicima i punu funkcionalnost web stranice. Nastavljajući korištenjem web stranice prihvaćate korištenje cookie sukladno s našim pravilima Privatnosti.